Loading...

Afslanken met Pro10

Een uitgebalanceerd eiwitdieet

Maak een afspraak

S-SENZ S-SENZ S-SENZ

Uitgebalanceerd afslankprogramma

Pro10 Pharma is een uitgebalanceerd afslankprogramma dat je samen met mij doorloopt. Pro10 Pharma werkt met producten verrijkt in eiwitten, maar die arm zijn aan koolhydraten en vetten. Dat zorgt voor een snelle afbraak van vetreserves, met behoud van je spiermassa. Het doorlopen van de juiste stappen in een afgestemd tijdschema is niet alleen essentieel voor het succes van je dieet, het is zelfs absoluut noodzakelijk om een gezond en verantwoord gewichtsverlies te garanderen. Zo hou jij het vol, en boek je de beste resultaten! En daarom begeleid ik je doorheen heel je dieet.

Het Pro10 eiwitdieet zorgt ervoor dat u op een relatief korte periode een aanzienlijke hoeveelheid kilo's kunt verliezen. Dankzij het beperken van koolhydraten (u mag geen aardappelen, pasta, fruit of brood nuttigen) en vetten en het toevoegen van extra eiwitproducten is het de vetmassa die verbrand wordt. Op deze manier creëren we een efficiënt gewichtsverlies, maar met behoud van de spiermassa!

Waarom eiwitdieet?

  • Snel resultaat
  • Ideale boost in de aanloop naar gezonde eetgewoonten
  • Enkel de vetreserves worden aangepakt
  • Het afvallen is de eerste fase maar nadien het gewicht behouden is de volgende fase waarin u begeleid wordt

Hoe werkt het?

Tijdens het dieet staat centraal dat je energie voornamelijk haalt uit eiwitten en (onverzadigde) vetten. Hierbij worden koolhydraten bij voorkeur vermeden. Koolhydraten, vetten en eiwitten zijn de stoffen die energie leveren. Het positieve resultaat van het eiwitdieet wordt veroorzaakt door de hoge inname van eiwitten.

Eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel en leveren minder calorieën dan koolhydraten en vetten. Hierdoor ervaar je geen honger en krijg je minder calorieën binnen. Bovendien worden eiwitten door je lichaam lastiger verteerd, waardoor je lichaam harder moet werken en je nog meer vet verbrandt.

Ook worden eiwitten veel minder snel omgezet in vet. Een teveel aan koolhydraten of vetten wordt snel opgeslagen in het lichaam als vetreserves. Bij eiwitten gebeurt dit veel minder snel, doordat het teveel kan worden afgevoerd door je stofwisseling. Door deze positieve eigenschappen van eiwitten is het eiwitdieet erg geschikt wanneer je af wil vallen zonder dat je honger hoeft te ervaren.

S-SENZ S-SENZ S-SENZ

Voordelen

Veel diëten kunnen zorgen voor tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, waardoor je gezondheid kan verslechteren. Bij het eiwitdieet zorg je ervoor dat je genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt en hierdoor je lichaam in goede conditie blijft. Het eiwitdieet heeft verschillende voordelen:

1. Geen spierafbraak – Bij veel andere diëten vindt spierafbraak plaats. Bij een eiwitrijk dieet gebeurt dit zeker niet. De hoge inname van eiwitten kan juist zorgen voor de groei van spieren. Spieren verbranden meer energie dan vet, waardoor je lichaam meer energie verbrandt, waardoor je minder vet opslaat. Hierdoor kan je gemakkelijker afvallen.

2. Je ervaart geen hongergevoel – Wanneer je maag leeg is, wordt een signaal afgegeven aan de hersens dat je lichaam honger heeft. Doordat eiwitten langzaam verteerd worden, krijgt je lichaam pas veel later het signaal dat je maag leeg is. Hierdoor hoef je geen last te hebben van een hongergevoel, doordat je regelmatig en genoeg mag eten tijdens het dieet. Dit maakt het dieet gemakkelijk vol te houden en hoef je minder te eten. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat de behoefte aan tussendoortjes of een snack in de avond afneemt wanneer je gedurende de dag veel eiwitten binnenkrijgt.

3. Je cellen, botten en spieren worden sterker – Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor verschillende onderdelen van je lichaam. Een hoge inname van eiwitten kan daarom zorgen voor de groei van bijvoorbeeld spieren. Maar eiwitten zorgen ook voor sterkere botten.

4. Eiwitten stimuleren de stofwisseling – Het verteren van eiwitten kost veel meer energie in vergelijking met de verbranding van vetten of koolhydraten. Zo kost het verbranden van eiwitten wel vier keer meer energie dan het verbranden van koolhydraten. Hierdoor kan je dagelijks wel 250 kilocalorieën meer verbranden bij een eiwitdieet dan dat je zou verbranden wanneer je koolhydraten eet.

Verloop van het dieet

Het Pro10 Pharma dieet start met een intakegesprek en weging. Zo leer ik je beter kennen: je eetgewoontes, je levensstijl, je verwachtingen. Op basis hiervan bepaal ik samen met jou welk programma je krijgt toegewezen. Het verloop van het dieet is afhankelijk van verschillende factoren: reactie van je metabolisme op het dieet, behaalde resultaten, jouw persoonlijke beleving van het dieet. Het pro10 Pharma dieet werd opgesteld als stappenplan richting ons einddoel: jouw gezond gewicht. Het afslankprogramma verloopt in 4 fasen. Elk van die fasen is erg belangrijk voor je lichaam. Voor het beste resultaat moet je ze dus achtereenvolgens doorlopen, tot het einde.

1. Strikte fase - In het eerste programma verlies je het meeste gewicht. Je volgt nu een strikt dieet op basis van eiwitporties gecombineer met groenten. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen zoals brood, aardappelen, pasta, fruit, enz. zijn niet toegelaten! De eerste dagen zijn misschien wat onwennig? Maar geen nood, samen geraken we er doorheen.

2. Gemengde fase - Natuurlijke eiwitten zoals fijne vleeswaren, vlees, vis of zuivel worden opnieuw in het eetschema geïntroduceerd.

3. Opbouwfase - In deze fase introduceren we opnieuw de broodmaaltijd als ontbijt. Eén van de twee tussendoortjes wordt vervangen door één stuk fruit. Deze structuur vormt de basis voor de volgende fase.

4. Stabilisatiefase - In deze fase consumeer je nog 1 of 2 Pro10 Pharma-zakjes per dag. Jouw dag start met een broodmaaltijd als ontbijt, één portie fruit als tussendoortje en twee vlees/vis-maaltijden per dag. Voor het tweede tussendoortje kies je nog steeds een Pro10-portie. Deze fase is ook het einddoel van ons traject. Vanaf nu wordt dit een levensstijl. Want het succes op lange termijn is enkel gewaarborgd door het naleven van een gezonde voeding. Maar wees gerust: alles mag, maar met mate. Zo blijf je op je gezonde gewicht.

Het succes van een proteïnedieet hangt af van welke producten je kiest, hoeveel, welke groenten je eet, welke tips je krijgt om het vol te houden enz.  Daarom raad ik je aan om het dieet te volgen onder begeleiding. Het resultaat is veel groter en ook blijvender dan op eigen houtje een eiwitdieet te volgen. We zien ook veel klanten die te veel koekjes of repen eten die niet geschikt zijn voor hun fase. Daarom is begeleiding zo van belang.

Pro10 Producten

U kan tijdens uw consultatie direct producten uitkiezen en meenemen. Indien u graag online wil nabestellen, kan dit via onderstaande link. Maak een account aan en u kan meteen bestellen. Vermeld 'S-Senz - Greet Jacobs' bij het afronden van uw bestelling. Bestel hier online