Loading...

Intuïtieve massage

Luister naar het verhaal van jouw lichaam

Maak een afspraak

S-SENZ S-SENZ S-SENZ

Een ontmoeting met jezelf

De intuïtieve ontspanningsmassage is een zachte vorm van massage met warme olie, waarbij mijn handen energetisch verbinding met je maken. De gebruikte grepen zijn over het algemeen langzaam en ritmisch. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning. Handen staan energetisch rechtstreeks in verbinding met het hart en vanuit mijn hart ontstaat de intuïtieve massage. Een intuïtieve ontspanningsmassage is een ontmoeting met jezelf. Luister naar het verhaal van jouw lichaam.

Tijdens de massage hoef jij helemaal niets te doen. Het enige waar ik je toe uitnodig is om in stilte te voelen wat het met je doet. Hoe voelt het in jouw lijf? Wat voel je in je lijf? Even helemaal uit de drukte van de dag, even uit je hoofd. Word je bewust van onder andere (spier)spanning, warmte, rust en/of onrust. Om daarna 'als hernieuwd' het leven van alledag weer op te pakken.

Complementaire massage

De intuïtieve ontspanningsmassage is een complementaire massage, waarbij het lichaam wordt gemasseerd, maar ook de geest en de ziel geraakt kunnen worden. De massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop door de aderen en kalmeert het zenuwstelsel.

De duur van je massage is 90 minuten.